13.1.08

Как да си намерите момиче за една нощ

Сексът за една нощ не е толкова лоша идея, когато не искате сериозна връзка, когато... знаете причините, да не ги изброяваме. Много опасно е обаче да злоупотребявате с момичета, които очевидно са влюбени във вас, защото когато вече сте готов за нова връзка, всички нежни създания във вашето обкръжение ще знаят, че вие наранявате момичетата, зарязвате ги, излизате с тях само заради секса или т.н и т.н.

Не трябва да забравяте, че както има мъже, които търсят секс за една нощ, така има и жени, които искат да се позабавляват за кратко. Ето планът за действие на Man's health, който включва къде да я намерите, какво да й кажете и как да приключите всичко.

Къде да я намерите
Сватбени тържества. При вида на две дълбоко влюбени души ( младоженците) и достатъчно алкохол, повечето жени се настройват изключително... да го наречем “романтично”. Други подходящи места са празненства, рождени дни, парти в клуб или Lady's night в някой бар. Не търсете връзка за една вечер на служебни мероприятия, защото повечето жени не искат да развалят репутацията си пред колегите като флиртуват с непознати. Ако въпросната дама ви е колежка, направо си е забранено. Клюките в офиса се разнасят със страхотна бързина.

По какво да я познаете
Жена, която търси секс за една нощ, си личи отдалече. Седи на бара, смее се шумно с приятелките си, танцува лудо или обикаля заведението с чаша в ръка, за да пресече погледа си с вероятния г-н Той.

Какво иска тя
По принцип жените обичат да бъдат ухажвани, но това не се отнася за тези, които са твърдо решени въпросната вечер да правят секс. Тази, втората група дами, са по-скоро нападателни и искат да държат ситуацията под контрол. Не й досаждайте, а напротив. Задръжте погледа си върху нея, за да ви види и бъдете сигурен, че ще дойде при вас след минути. От вас се иска да ухаете убийствено, да демонстрирате умопомрачаващи гръб и гърди и да се усмихнете чаровно. Като за начало, разбира се. Това, че оставате инициативата на нея, не означава да мълчите като пън цялата вечер. Нека поне в началото тя да си мисли, че ви е покорила.

Какво искате вие
Ако искате смело да се определите като джентълмен, а и набелязаното момиче да не ви звъни на следващия ден петдесет пъти, трябва да изясните намеренията си от самото начало. Всичко, което трябва да кажете, е че в последно време сте прекалено зает, за да имате и връзка или че сте в период, в който самотата ви харесва. Така няма да дадете шанс на момичето да приеме доброто ви държание като шанс за нещо повече от забавление за една вечер. Задължително е да се изясните с дамата много преди панталоните ви да са на земята, защото тя като нищо може да се е влюбила във вас някъде между първата целувка и леглото.

Как да разберете дали ще стане
В момента в който тя се съгласи с вас да отидете заедно на по-спокойно място или пък сама ви предложи да смените обстановката, знайте, че ви предстои чудесна вечер. Е, никога няма 100% гаранция, но вероятността е голяма. Стигнете ли до новото място, на което ще сте по-усамотени, спокойно можете да я целунете. Целувката дава началото на ... знаете на какво дава началото, да не ставаме много разточителни в обясненията.

Как да (не) се държите след това
Най-добрият вариант за вас е да отидете у тях, а не у вас. Първо, тя ще се чувства по-удобно, а вие ще можете да си тръгнете преди изгрев. Не се впускайте в разговори за живота, но не забравяйте да й правите комплименти. Кажете й, че е красива и невероятно секси. Можете да пристъпите към съществената част веднага след като затворите вратата след себе си. Заедно сте за секса, нали така. Задължително използвайте презерватив, а експерименталните пози оставете за някой друг път.

Кога да си тръгнете
Попитайте я направо дали предпочита да останете до сутринта или да се събуди сама. Не й казвайте “Ще ти се обадя” или “Може да се видим пак”, освен ако не сте 100% убеден, че ще го направите. Ако искате да спечелите голяма червена точка, пуснете й мейл на следващия ден, в който й кажете, че предишната вечер е била страхотна и може да ви се обади винаги, за да “го направите пак”.

tialoto.bg

Няма коментари: