2.8.08

Как да бъдем секси

В търсенето на нашата половинка рано или късно всеки бива изненадан. Някой, когото не сме смятали за особено привлекателен, изведнъж ни се струва адски готин. Не винаги става въпрос за определени извивки или мускули, високи токчета или скъпи бижута. Това е нещо, което ни привлича вниманието и не ни оставя на мира. Ето как можете да контролирате секс-богът в себе си.

Бъдете уверени в себе си

Вярвайте в себе си. Толкова е лесно да се каже и е толкова трудно да се направи, но това е ключът към успеха. Не става дума да сте арогантни или да имате огромно его.

По-скоро става въпрос за това как да покажете на света, че се чувствате добре в своята кожа, уверени сте в това, което правите, в това кои сте вие и в какво вярвате. Ако успеете да го постигнете, това ще се отрази и на вашата усмивка, на контакта с очи и дори на походката ви.

Изразявайте своята емоционалност

Може животът да е тежък и ние да се стремим да бъдем максимално издръжливи и затова да действаме по-грубо. Но не пренебрегвайте вашата емоционална страна. Ние всички я притежаваме и може да я показваме по различни начини - например да се порадваме на някое кученце, да отстъпим място на някой по-възрастен или просто да бъдем изключително мили с някой специален за нас.

Говорете

Някои хора са екстроверти по природа, но останалата част от нас трябва да работят над общителността си. Способността да влезете в стая с непознати и да ги заговорите, да създадете връзка с тях и да покажете на всички, че притежавате самочувствие и качества на водач, добавя допълнителни точки към вашата привлекателност.

Бъдете човек, на когото хората могат да разчитат

В този свят, където по-добре е да играеш ролята на лошото момче или момиче, изглежда, че свестните хора остават на второ място. Но изграждайки доверие у някого, е важна стъпка за свалянето на бариерата между двама човека и създава приятното чувство, че не си сам и че има човек, който да те разбира.

Показвайте своята чувственост

Всички ние сме си създали правила доколко да показваме своята чувственост. За много хора тя си остава нещо интимно, но когато я проявяваме на публични места, означава, че и другите ще я забележат. Така че не се страхувайте да покажете, че се наслаждавате на храната или виното, поезията, танците или просто допира на друга ръка. Окуражете и другите да споделят това чувство с вас.

Полагайте грижи за себе си

Яжте редовно, наспивайте се добре и правете упражнения с удоволствие. Полагайте грижи за външния си вид и облеклото. Това са основните неща, на които да наблегнете, но те прибавят изключително много към вашия сексапил.

1 коментар:

Анонимен каза...

защо не:)