2.8.08

Подгряващ купон преди партито на Тиесто в София

Лятната част от световното турне на диджей номер едно в света Тиесто "In Search of Sunrise 2008" вече стартира на 23 Май от Сан Франциско, Калифорния.

Диджеят ще застане зад пулта в зала Фестивална около полунощ на 17 септември, но за хилядите български фенове на звездата купонът ще започне още в 17:00 ч. на открито. Около залата ще бъдат разположени шатри с добре заредени барове.

Български диджеи ще забавляват тръпнещата в очакване публика с най-доброто от световния хаус.

Турнето на звездата, част от което ще стане и България, е най-мащабното на електронен артист в цялата история на световната музика с над 100 концертни гига. В него са включени участия в клубове, фестивали, огромни зали и стадиони.

Албумът на Тиесто „Elements of Life" бе номиниран за престижната музикална награда „Грами" в категорията за най-добър електронен/денс албум за 2007г. През 2008г. звездата издаде още една компилация, която обещава да се превърне в поредния супер успешен продукт с марка „Тиесто" - „In Search Of Sunrise 7 Asia".

След повече от година участия по цял свят в рамките на турнето "In Search of Sunrise 2008" Тиесто издаде и дългоочакваното „Elements Of Life DVD" с пълния запис на феноменалния си концерт в Дания през март тази година.

В уникалното издание е включен грандиозния 4-часов сет на Тиесто на стадиона Паркен в Копенхаген с впечатляващи звукови и светлинни ефекти пред над 25 000 души публика.

Билети за партито на цени от 35 до 50 лева могат да бъдат закупени от Билетен център НДК, онлайн на www.ticketpro.bg и всички каси на Тикетпро в страната - офисите на Вестникарска Група България, Usit Colors, верига магазини Пикадили, туристически компании Устрем и Евротурс, музикалните магазини „Вижън" София, „Саунд Гардън" Бургас, „Млад Техник" Сливен, „Медуза" Велико Търново, „Рок Шоп" и „Мюзик Център" Пловдив.

Няма коментари: