26.4.08

Зарадвайте тъщата с казан в ада за $ 13

Американската компания Reserve A Spot In Heaven ("Запази си място в небесата") трупа милиони, като продава парцели в рая. С голяма доза чувство за хумор от компанията предлагат в сайта си два вида пакети за пътуването към по-добрия свят. За 12,79 долара всеки може да притежава базовия пакет, в който влизат сертификат, удостоверяващ вписването на името в "Книгата на светлината", и резервиране на място в рая. Билетът е за полет към небесата първа класа. Освен това купувачът получава пропуск за цялата територия на рая и дори пътеводител за интересните места в него. За хората с по-високи изисквания има и VIP пакет, който струва 15,95 долара. С него клиентът получава освен горепосочените неща, допълнителни екстри като пропуск за достъп до ВИП зоните на небесните селения като "Земята на млякото и меда" и "Дворецът на негодниците", където се забавлява елитът. Reserve A Spot In Heaven гарантира 100% попадане в рая и в случай на неизпълнение на обещанието връща парите.

Раят обаче не е единственото място, където отиват душите след смъртта. Същата компания предлага място и в противоположното местоназначение - ада. Хуморът в това предложение заслужава да се цитира дословно. "Сега вече може да изпратите себе си или някой друг дълбоко в адските недра. Сайтът Reserve A Spot In Hell е създаден специално да осигури на вас или някой ваш познат място в дълбините на преизподнята. Разбираме, че някои хора биха предпочели да продължат да "живеят" заобиколени от порока, затова перспективата да попаднат в рая никак не им е по вкуса. Нека погледнем на въпроса и от друг ъгъл. Може би имате бивша жена или пък тъща, които се отнасят лошо с вас? Искате те да се мъчат в ада? Ще стане, бъдете сигурни. Ние можем да изпълним вашето желание. защото сме официален дистрибутор на пътешествията до ада. Сигурни сме в това, което предлагаме, затова гарантираме 100% изпълнение на обещанието си. В противен случай ще ви върнем парите. Но само 0,000001% от нашите клиенти са се сблъсквали с проблема да не се окажат в пъкъла."

И в този случай от компанията предлагат два пакета с аналогичните предимства и същите цени. Във ВИП офертата е включен и пропуск за най-интересните места като "Ледената пустиня", "Езерото на огъня" и "Мостът на смъртта", където купонясват всички знаменитости според авторите на идеята.

Компанията приема поръчки и изпраща документите до клиенти от всяка точка на света. Все пак нито раят, нито адът имат Шенгенско споразумение. Единственият въпрос е какво ще стане, ако някой има резервации и за двете дестинации. Дали тогава ще отиде в чистилището, или в някое друго място.

Друга американска компания предлага още екстри за двете основни дестинации. В рая можеш да си поръчаш място под дебелите сенки или разговор с някой светия. В ада освен беседи с различни по ранг дяволи се предлагат екстри като пържене в златен котел или обливане с леден душ. Последното по признанието на предприемачите е само за почитателите на мюсюлманската вяра.

Стандарт

Няма коментари: